Hvilken badekåpe bør jeg velge?

Hvilken badekåpe bør jeg velge?

Vi vet viktigheten av å tilby kvalitetssengetøy til hotellet ditt.I motsetning til alle andre, kan en luksuriøs badekåpe gi deg en uforglemmelig opplevelse.

Vi er glade for å kunne tilby våre gjester et bredt utvalg av badekåper av hotellkvalitet laget av materialer av høyeste kvalitet, og vårt mål er å tilby produkter som passer for alle budsjetter og kundegrupper.
For å gjøre det enklere for deg diskuterer vi noen av de bestselgende badekåpene her.

Badekåpe i 100 % bomullsfrotté
Når du leter etter en badekåpe gjestene liker, kan våre Terry-badekåper tilby deg et rimelig valg.Denne badekåpen er laget av 400 GSM 100% bomullsfrotté, slik at du kan slappe av på hotellet.

图片1

Velour badekåpe

Velour badekåpe er laget av luksuriøs myk mikrofiber.Vannabsorpsjonen inne i frottéhåndkleet er også forbedret!Egenskaper som lang legglengde, sjalkrage og hele ermer i badekåpen gjør at folk føler seg komfortable og komfortable.

图片2

Vaffelbadekåpe i 100 % bomull
Waffle Badekåpe er en innovativ, lett og luksuriøs nattkjole som kombinerer kraften til vafler med komforten og mykheten til luksuriøs fløyelsbomull.Vekten er 260 g/m2 og er laget av hvit 100% bomull, firkantet vev, noe som gjør den til den beste vaffelbadekåpen i samlingen.

Dele denne

图片3


Innleggstid: 23. april 2024